LS2 Subverter

  € 199,95
  Inclusief belasting

  Houdt je hoofd koel in alle omstandigheden!

  Voor de buitenschaal wordt LS2 eigen hoog technologische Kinetic Polymer Alloy (KPA) gebruikt. 

  Dit lichtgewichtmateriaal biedt een klein beetje flexibiliteit en absorbeert daarmee de krachten die vrij komen bij een val. Naast flexibel is het een uiterst sterk materiaal en is op eenzelfde niveau als de beste composietmaterialen. Het maakt gebruikt van nanotechnologie, waarmee microscopisch kleine delen aramide vezels in de hoogwaardige polymeer worden gemengd.

  Hierdoor ontstaat een lichtgewicht en uiterst sterke helm. De buitenschaal wordt geleverd in 3 maten voor de beste pasvorm en maximale gewichtsbesparing. 

  Aan de binnenzijde van de schaal is het speciale MIPS systeem gebruikt. Dit energie absorberende system is een extra beschermende laag. Deze laag is bijzonder glad en geeft de voering van de helm de mogelijkheid een klein beetje te glijden over de buitenschaal. Daarmee worden roterende krachten deels opgevangen. De nieuwe standaard in veiligheid! 

  Voor de ventilatie zijn 35 afzonderlijke ventilatiepoorten in de schaal aangebracht. Geen andere helm geeft zoveel ventilatie! Doordat de voering zonder lijmlagen wordt geproduceerd is deze ook nog bijzonder ademend. De voering kan uit de helm worden genomen en is wasbaar. 

  Na een crash kan de helm gemakkelijk worden afgenomen door de verwijderbare wangstukken. Hiermee worden een overmatige krachten bij het afzetten voorkomen. Dit draagt bij het beperken van nek en/of hoofdletsel en daarmee een uiterst welkome toevoeging in jouw veiligheid!