Moveo

Moveo is een handelsnaam van Moveo Safety. MOVEO Safety is ontstaan vanuit een duidelijk doel om efficiënte produkten te ontwikkelen dus maximale bescherming bieden, zonder in te boeten op comfort en bewegingsvrijheid. De Moveobrace Nekbrace is het eerste van die produkten.

De missie:

  • Onderzoek, ontwikkeling en verbetering op het vlak van bescherming en veiligheid, het als ultiem doel zo toonaangevend te zijn dat we een referentie worden in beschermende produkten voor motorrijders, fietsers, kartrijders en andere sporten. Maar ze leggen ook de focus op verbetering van comfort, ergonomie en gebruiksgemak
  • Produkten leveren die het resultaat zijn van: onderzoek naar oplossingen voor problemen, gebruikerseisen en potentiële produkt eisen
  • Het gebruik van de beste, meest geavanceerde technology die nu verkrijgbaar is (simulatie omgeving, instrumenten, high-end dummies)
  • Voorop lopen in kennis van de eigenschappen en prestatie van materialen
  • Grondig testen, evalueren en optimaliseren op basis van experimenten, testen, parameters en in de werkelijkheid

MOVEO Safety is een jong bedrijf maar wel samengesteld door professionals met een achtergrond in research, produktontwikkeling en innovatie gemengd met een passie voor motorsport en snelheid.

Het kantoor van Moveo Safety in Spanje
Research afdeling