Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe dealers voor Moveo

Nieuwe Dealers voor Moveo

Deze week zijn er weer een aantal nieuwe Moveo dealers bij gekomen.

We proberen ons dealernetwerk zoveel mogelijk te spreiden zodat er altijd een dealer bij jou in de buurt zit. Het doel is om in elke provincie minimaal 2 dealers te hebben waar je zó naar binnen kan om de Moveo nekbraces te bekijken.

Wil je zelf ook dealer worden ?

Kijk dan even op de dealer aanmeld pagina. Die vindt je hier: https://moveobrace.nl/dealers/dealer-worden/

We stellen geen hoge eisen en hebben een leuke marge. Natuurlijk zoeken we wel de dealers die meerwaarde kunnen bieden. Dus het liefst meerdere motorsegmenten aanspreken, maar daarnaast zoeken we ook dealers in de mountainbike / downhill , BMX, en Jetski wereld.

Geplaatst op Geef een reactie

1 nekbrace, 4 maten

Veel mensen stellen ons vragen. Eén vraag komt vaak voor en die lichten we graag toe in dit bericht:

welke maat nekbrace moet ik hebben ?

Moveobrace heeft een gepatenteed systeem:  met een (meegeleverde) inbussleutel kun je de scharnieren zónder het verwijderen of toevoegen van onderdelen eenvoudig in 4 maten verstellen: S, M, L, en XL. Dit zal voor de meeste mensen voldoende zijn. Borstomvang 80 – 125 cm. Lees wel de handleiding voor gebruik, want bij sommige modellen moet je de padding van de achterkant afhalen.

Afbeelding die de 4 maten van een moveo nekbrace weergeeft
1 brace – 4 maten
Geplaatst op Geef een reactie

Integratie Rugzak

Je leest het bij de pagina’s van de Gekko II en de Lizzard rugzakken van Moveo: volledige integratie met elke Moveo Brace, maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld?

Integratie bij een rugzak houdt in dat de rugzak gecombineerd kan worden met een nekbrace zonder dat beide elementen last van elkaar hebben.

Detail van synergie tussen nekbrace en rugzak
Achterpaneel brace verdwijnt in de ruzak

Koppeling Moveo nekbrace en rugzak.
Koppelen van brace en rugzak is mogelijk.

Bij de Moveo Nekbrace Carbon zitten ze standaard in de verpakking en anders kun je ze los kopen als accessoire; de jacket straps van Moveo. De jacket straps zijn klittenband