Over Moveobrace.nl

Moveobace.nl is de Nederlandse importeur  van de Nekbraces van Moveo Safety. Wij zijn een zelfstandige onderneming en geen onderdeel van Moveo Safety.  Ons bedrijf is ontstaan uit hobby en de zoektocht naar produkten die beschermen en tegelijk comfort bieden. We willen iedereen die sport met een helm beoefent helpen dat zo veilig mogelijk te doen. Moveo nekbraces zijn getest onder de zwaarste omstandigheden en hebben bewezen écht te beschermen!

 

Het Moveo-team bestaat uit ervaren motorrijders. We hebben allen een voorkeur voor allroad, offroad en enduro, maar maken ook veel kilometers op de weg.  Wij weten dus dat veiligheid niet ten koste moet gaan van comfort en bewegingsvrijheid. Daarom zijn wij zo enthousiast over de nekbraces van Moveo!

Ons Team

Albert Oosting

Fanatiek motorrijder en instructeur. Eigenaar en importeur.

Albert is op zijn 7e gestart met crossen over de velden om zijn huis en nooit gestopt. Leren doe je met vallen en opstaan en ook van vallen leer je. Veiligheid, gezondheid en EHBO is een belangrijk deel van zijn lessen. Zo onstond de link met Moveo. Als eigenaar/importeur van Moveo Nederland is hij de drijvende kracht achter het merk.

 

Jurjen...

Jurjen Meindertsma – oud eigenaar en importeur

Jurjen is een bevlogen ondernemer en ziet mogelijkheden waar anderen problemen zien.

Door zijn ondernemingszin en een attitude van “make it happen” heeft hijMoveobrace op de kaart weten te zetten. Naast hard werken wil hij rijden wanneer hij kan. Daarbij breekt hij wel eens een sleutelbeen, of rijdt een
deuk in zijn ego, maar zijn nek is nog steeds heel. Gelukkig maar!

 

Gerrit...

Gerrit – testrijder

Maar dat weet hij zelf nog niet… 🙂 Deze jongen rijdt voor zijn werk ook op
de motor. Weet precies wanneer een produkt goed is en wanneer het de
perfectie benaderd. Kan goed testen op comfort, bewegingsvrijheid en
kwaliteit en door  ervaring met een val van 4 meter naar beneden waarbij
zijn schouder uit de kom ging kan hij ook melden dat een nekbrace wel
degelijk kan helpen bij extreme beweging van de nek.