Sponsoring

Vanaf januari 2015 sponsoren we Jeffrey en Brian Buitenhuis. Los van het feit dat ze de potentie hebben om kampioenschappen te winnen zijn ze overtuigd Moveo Brace gebruikers en zullen ze deze actief promoten. Voor meer informatie kun je kijken bij onze pagina over nationale rijders waar we een profiel zullen proberen samen te stellen.

Wil jij ook gesponsord worden ? Bedenk dat goed wat JIJ voor ONS kan betekenen en stuur ons een bericht, of reageer onderaan deze pagina.

Natuurlijk krijgen we dagelijks aanvragen, maar als jij je best doet zou het zo maar kunnen lukken. Natuurlijk willen wij er aandacht voor ons merk voor terug dus hoe beter je kunt aantonen dat dat gebeuren gaat dan staan we vooraan.

Wat moet ik doen ?
Stuur een profiel van jezelf. Laat zien wie je bent en wat je doet. Dus facebook, youtibe filmpjes, je twitter account, laat ons uitslagen zien, bewijs dat ons in de media krijgen kunt. heb je bijvoorbeeld een kennis in de journalistiek en kun je zorgen dat je een foto van jezelf in de krant krijgt waar onze nekbrace op voor zou kunnen komen ? Dat is wat we zoeken. We sponsoren niet uit liefdadigheid, we willen naam maken.

Wat kan ik verwachten ?
Doordat we klein beginnen geen volledige sponsoring. Natuurlijk krijg je een Moveo Brace Nekbrace van ons, maar we kunnen dat uitbreiden naarmate we zien dat het werkt. Je moet dan denken aan een rugzak, een koelvest, onderdelen via onze zusteronderneming Allroadshop.nl en zelfs de mogelijkheid om door verkoop van onze braces een deel sponsorbudget op te bouwen.

Hoe weet ik of ik wil rijden met een Moveo Nekbrace ?
Dat weet je de seconde dat je hem om doet. Helaas zijn we te druk met opbouwen waardoor het ons niet meer gelukt is op de beurzen te staan, maar we kunnen je naar onze dealers sturen, ook kun je een nekbrace toegestuurd krijgen (er wordt een borg gevraagd van € 200 die geretourneerd wordt als de brace terug gestuurd is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *